Jadłospis
Menu 29.05-02.06.2023r
Menu starndard ŚNIADANIE ZUPA II DANIE PODWIECZOREK PONIEDZIAŁEK Chleb wieloziarnisty(zboża zawierające gluten)[60g], masło(mleko i produkty pochodne)[5g],plastry sera żółtego(mleko i produkty pochodne)[20g], plasterki ogórka zielonego[20g],cząstki jabłka[1/2szt], herbata czarnaporzeczka [200ml] Krupnik z kaszą jaglaną inatką pietruszki [300ml] Makaron spaghetti[120g] (zboża zawierające gluten) z sosem a’la carbonara z szynką(mleko i produktypochodne) [120g], groszek z marchewką[70g], woda z miętą[200ml] Smoothie banan-truskawka-mango[150ml], chrupki kukurydziane[10g] WTOREK Chleb baltazar(zboża zawierające gluten,sezam)[60g],
28 maja 2023
Brak komentarzy